Luin Repun ja Susanna maalta blogeista heidän päivästään. Kiva lukea toisten askareista, joten päätin jotta omistakin puuhista hiukan kirjoittelen, lukee niitä kukaan tai ei.

 Arki pyörii omalla painollaan aamulla töihin, illalla kotiin, pikku askareita ja nukkumaan. Kulunut viikko oli liikkuvainen välillä töissä jo ennen klo 6 ja välillä vasta klo 8 ja joka aamu aloitus eri paikassa. Jokaista aamu yhdistää lasi vettä, mustaa kahvia pavuista, tähän aikaan vuodesta kirkasvaloa 15 min, toinen kupillinen samalla kun yrittää saada itsestään ihmisen näköistä. Eväät matkaan ja menoksi.Töiden jälkeen lasten läksyt, reput ja vaatteet seuraavalle päivälle ja ruoka. Perjantai menin vasta klo 8 ksi joten aamusta pojille aamupala, ja pääsin myös ajoissa leipomon kautta kotiin ja laatulukemistosta nauttien  ja hiukan neuloen viikonloppuun laskeutuminen. Lauantai olikin sitten kodin kunnostukselle pääosin pyhitetty. Jotain mukavaa on tehtävä myös sen lisäksi tänä viikonloppuna salmiakkimessut edellisenä Monter Jam. Ja olihan se joultorttujakin jo tehtävä.Tulevana viikonloppuna on luvassa La ja su  10 v juhlintaa. Ja itse lähden ystävättaren kanssa pe Tampereelle messuille ja lataamaan itseni, jotta jaksaa juhlat puristaa kasaan,

 Ja Sny ompelu konetta en ennättänyt käynnistää, mutta pienimmäiselle lapaset sain neulottua uusilla puikoilla, ranne ei kipeytynyt kun puikot hiukan joustaa. 


image.jpg

image.jpgimage.jpgimage.jpg