image.jpg

Sain syyskuussa Herkku leivontalehden Salaiselta leivontaystävältäni. Lehdessä lukuisia kokeilemisen vaatimia reseptejä. Pizza on aina ollut mieheni bravuuri ja jotenkin kummasti sain hänet huomioimaan lehdestä kahden juuston pizzan ja lupautumaan, että sitä kokeilee. No kaupassa hiukan hannasi vastaan onhan pizza 25 v tehty tietyin täyttein ja tietyllä tavalla. No muoto on oltava pyöreä, siitä ei vielä  suostunut luopumaan, mutta muutoin ohjeen mukaan totetutti. Elikkäs pizza täytteenä kahta eri juusto j( mozzarella ja sinihome) ja hei juustokin piti laittaa pohjalle eikä päälle, omenaa(ei ketsuppia jupinaa kuului keittiö saarekkeen luota) pekonia, punasipulia ja paistamisen jälkeen pinnalle tuoretta timjamia. Ja (hihi hih) lopputuloksena täydellinen pizza niin tekijän kuin muiden syöjien mielestä. Suosittelemmekin rohkeasti koettamaan. Tuore  timjami ihastuttu omenan kanssa maku yhdistelmänä kovasti ja armastani lainaten " empä olisi uskonut kotona tälläisia makuja maistavani". Mieheni tietää miten vaimo pidetään tyytyväisenä, joten ylpeänä esittelen taitavan mieheni Sly leivonnaista:

image.jpg