image.jpg

Tänään piippasi puhelin paketti noudettavissa, ilahduin suuresti, koska kierroshan vasta alkoi ja nyt jo. Kipin kapin postin kautta kotiin ja ihastelemaan. Ja huikeus miten ihania reseptejä punaherukka-valkosuklaakääretorttu,vadelmainen unelmakäärretorttu,tonnikala-rahkakääretorttu, munakasrulla, gluteiiniton kääretorttu, sieni-kinkkurulla, munakaskääryle sieni-kasviskääryle, joka ikinen resepti sellainen, että on ihan pakko kokeilla. Iso kiitos siis Sly jo loistavista resepti valinnoista.

Ja erityisen onnellinen olen, että jaksoit vielä huomioida toiveeni, että hiukan avaat ideaa paketin sisällöstä ja selkeästikin Slyni oli tarkkaan lukenut toiveeni ja niitä huomioinut. Upea aloitus kierrokselle!

Ja sitten paketin muut herkut, runsaasti kaikkea sellaista joka taatusti tulee käyttöön, epäilen jopa, että Slyni omaa telepaattisia kykyjä, sillä pussiteet olivat aivan loppu, ja ovat tosi näppäriä välillä ( aika usein ) kun ei jaksa irtoteetä keittää. Ja niin kauniita servettejä. Jälleen kerran sain huippu ihanan ja innostavan paketin, josta on moneksi. Kiitos Salainen leivontaystäväni!

image.jpg