image.jpg

I love me messut viime viikonloppuna ja tänä viikonloppuna kirjamessut ja ruoka ja viini.  Ostoksia maltilla, ja sitäkin enemmän kokemuksia ja elämyksiä. I love me messuilta tarttui mukaan proteiinikahvia, hyvänmielen kortit ja kynsilakkaa. 

Kirjamessuilla poikkesin poikien kanssa, ystävällinen tuntematon nainen kassojen luona antoi meille vapaalipun messuille, iso kiitos hänelle! Ja seurasta johtuen viinit jäi maistelematta, mutta muita herkkuja maisteltiin senkin edestä. 

Ostin itselleni kirjan Jouni Hynysen uusimman. Olen hänen kirjansa lukenut, ja ihailen hänen tarkkanäköisyyttään ja kiinnostusta miehenä ottaa selvää meidän naisten ajatuksen juoksusta, ajoittain nimittäin kadehdin mieheni tapaa ajatella. Luonnollisestikin Kotiteollisuuden sanoitukset osuvat mielestäni loistavasti kuvamaan ihmisyyttä. Inhottavan realistisestikin. 

I love me messut olivatkin aivan mielettömät.Todellinen pirystysruiskaus hiljalleen hiipuvaan naiseuteen. Miehen ja kahden pojan kanssa elo vaatii välillä itselle muistuttelua siitä, että olen myös nainen, äitiyden ja työroolin lisäksi. Pääsin stylisti Sohvi Nymanin stailattavaksi. Sohvilla on upea sanoma hän tekee vastaiskua langan laihuuden ihannointia vastaan, ja kuuluttaa kurvejen kauneuden puolesta.  Jokainen on kaunis juuri sellaisena kun on, pukeutumalla voi nostaa kauniita ominaisuuksiaan esiin, olet Ihana!