Ja se luonnollisestikin on Sly-paketti. Tuo iloa, valoa, ja yhdistää yhteiseen koko perheen tekemiseen. Ja vaikka äiti olisikin ollut ma-pe poissa palveluksesta. Viime aikoina on mennyt tällä äidillä pyhän työn palveluksiin kaikki hereillä olo aika. ( oi kun saisi nukkua vaikka edes yhtenä aamuna niin pitkään kun uni riittää, ja riidellä pikkumiesten kanssa läksyistä, nukkumaan menosta ja selvitellä kinoja,  herätä ilman kelloa.)

Paketti odotti avaajaansa  työkarkoitukselta palatessa ja voi onneksi odotti, sillä kaikki ei olisi päässyt kuvaan sillä olisii herkut päätyneet heti pikkumassujen sisään.( hmm en kuulema saa enää puhua pikkuisista) Aivan ihana huhtikuun paketti sisälsi vaikka mitä.  Onistuneita valintoja kaikki joten  jälleen taikapölyä takuuvarmaa Slytä mm  leivinjauhe, liivate ja murukahvi, Sly oli  laittaa vielä sellaista laatua, mitä en itse raaski itselleni ostaa, clipperin luomua:) aivan mielettömän upeat retro henkiset ( aah rakastan) servietit ja luomu sitruunaa ( ah huomenna aamulla saan aamuveteni sitruunalla), vaniljasokeria ( sitä tarvitaan apuri oli tuonut eskarista reseptin) suklaamunia, liivatetta, kookosmaito( tätä menee)  voi huikeus, tässä ihan hengästyy kun yrittää luetella kun vasta pieni siivu paketista.  Ja reseptit iso pino, ( useampaa yritetään ekana tiputikkarit, silmänruokaa( reseptien mukana  ei lihota) ja päälle viellä ihanan ihanan Slyn käsinkirjoittama viesti, kauniille paperille luonnollisestikin.( aarteita ) 

Ai niin kuva paketista se pitää laittaa, ilotulitusta....ja niin harmittaa kun kaikkea en saa välitettyä, ihan mieletön 3 kk takana.( hih voi emo minkä teit :)

Ai niin se kuva:( onkohan taas vinksin vonksin jos  niin kuvaa tän ihmisen elämää;)

image.jpg

 Iso kiitos Sarille Keltaisen Puutalon emännälle, olet onnistunut ilahduttamaan isosti meitä. Ai niin ja paketti aion sen säästää, sillä näin aikuisena niitä synttäreitä  ei enää juurikaan tule vietettyä, joten virallisena päivänä, silloin kun synnyin se oli pitkäperjantai tänä vuonna sunnuntai, vielä pitää siis viikko malttaa.