Satu järjesti vaihdon ( sukkaasunmuuta.blogspot.fi) ja olihan meidän lasten kanssa osallistuttava. Omalle parille mietittiin huolella hankintoja ja tuumattiin ja pohdittiin, ja   voi sitä tyytyväisyyttä kun luettiin, että ovat olleet ihan mieleiset. ( Sadun lapsille) Ja sitten tuli oma paketti, näppärästi omalle R-kioskille. Ja voi miten mieleisiä juttuja pojat saivatkin ja runsaasti, kumpainenkin kerää korttisarjoja toinen futakortteja ja pienempi star wars-kortteja ja riemuhihkuntaa kun saivat kaksi uutta pakkaa, ja ei siinä vielä kaikki vielä legojakin ja kumpaisellekin mieleiset. Iso kiitos poikien pareille! ( neulomaanikko.blogspot.fi) Mellun lapsilta saivat pojat pakettinsa.

image.jpg

image.jpg

image.jpgimage.jpg

Ja osallistuin minäkin, oman paketin laitoin kodinruhtinatterelle ja vielä jännitän mitä hän tuumaa. Minun  pakettini tulikin tutusta paikasta siniseltä sohvalta, viime Sny kierroksellahan Sinisensohvan isäntä ja emäntä piti meistä ruhtinaallisen hyvää huolta, ja monta lämmintä välittävää aatosta olen sinne lähettänyt. Ja jälleen ei kiitos riitä, paketti tuoksui jo niin hyvältä:) ja sisälsi meille kaikille mieleistä. 

Runo joka kyllä kosketti

image.jpgJa hyvän tuoksun lähteeksi paljastui kahvipavut ( ja hyviä sellaisia)  ja tuoksusaippua, pojille mangneetit oikeissa väreissä, pastilleja, värityskirjat, ja niin kauniin väristä  ja tuntuista lankaa. Ja hyvää mieltä tuova kortti.image.jpgSuuri kiitos Sinisen sohvan isäntä ja emäntä!