image.jpg

Illalla paketin kävin nappaamassa postista, nopeasti kurkattiin sisälle lasten kanssa, ja pienempi totesi ooh ihan sun väristä. Parini oli valinnut pakettiin alpakka lankaa, joka on minulle uusi tuttavuus. Ihanaa pehmeää ja lämmittävän oloista.

Kortissa oli viestiä paketin ideasta, ja parini oli tulostanut ison pinkan huiviohjeita, sekä muutama pipo malli. Ja houkutus vaikkapa tehdä huivii saaduilla ohjeilla kasvaa...Huiveista tykkään valtavasti ja ohjeista useampi näytti mukavalta. Ehkäpä marraskuussa toisella viikolla kun joudun matkustamaan junalla päivittäin kodin ja Tampereen väliä ja istumaan päivät koulutuksessa reilun viikon. Menee oppi neuloessa paremmin perille.

Parini oli itse tehnyt todella kauniit kämmenekkäät ja  kuin tehdyt minulle.

image.jpg

Poikien paketista paljastui tuiki tärkeitä Halloween juttuja, ja lupasin hövelisti että viikonloppuna kaivellaan koristukset esille, ja saavat jakaa pimeässä hohtavat ötökät. Iso kiitos Sny, tiedät mistä pienet pojat tykkää:)

image.jpg

Johan tässä oli valtavasti kaikkea ja vielä palloa auki kääriessäni löytyi aarteita. Neuloja ne on aina osoitteessa en tiedä, joten niitä ei voi olla liikaa, silmukkamerkkejä, söpöä söpömpiä hand made merkkejä, kierroslukumittari hih oletko nähnyt suttu muistiinmerkintäni, joista en sitten itsekään saa selvää? Koukku anatominen tätä kokoa minulla ei ole ja olenkin kaikki tehnyt edellisellä kiertoksella saadulla, eli iso iso kiitos, ja vielä pyöröpuikot, niitä ei monia ole ja kun parini vinkkasi kortissa tutustuttavansa minut laadukkaisiin välineisiin , niin näitä puikkoja kädessä pidellessä sai todeta, ettei vaijeri mene tuhannelle solmulle. Yhdet Knit pron Zing puikot omistan ja olen niistä kovasti tykännyt. Aivan lumoutuneena valtavasta lokakuun lähetyksestä, joka on niin niin ihana. Parilleni siis suuren suuret kiitokset  lumoavan ihanasta paketista.

image.jpg