Toivottavasti menee oikein eli pikkujoulu-vaihdosta jouluista iloa-blogin järjestämästä, Emmalta ja Anulta, kaunis kortti, puinen voi veitsi ( kaunis tykkään:) iki-ihania enkeli kiiltokuvia ( lapsena keräilin) nämä otin töihin mukaan ja monia pieni ihminen oli iki onnellinen ja otettu, kun saivat askarteluihinsa yhden, jaettu ilo on paras ilo! Ja paketti, tämän avaan vasta jouluna. Lämmin kiitos! Ja Hyvää Joulua Emma ja Anu!

image.jpgTämän toisen paketin sain Susannalta maalta-blogista ja olettaisin sen olevan Sadun Joulu joululahja vaihdosta. Hain kuoren  ja empä tajunnut olla auki repimättä kuorta, kuoresta paljastui:

image.jpgKuoresta paljastui, DIY enkelit paketti, askartelu juttuja( minä en osaa enkä hallitse, ja luovuuteni on sen verran heikkoa etten edes yritä, mutta tiedän, että töissä pikku ihmiset hihkuu onnesta ja saavat kaikkea upeaa aikaiseksi) joulu-teetä, nameja, ( namit ja teellä lahjon työkavereitani vielä parempiin suorituksiin) pieni nukke ( söpö) , ja joulu Cd-levy, (raskaan musiikin ystävälle tuskin tekee pahaa sitä  aamulla kuunnella kun töihin ajelee), ja piparkakkuja, posti oli avuliaasti ne murskannut, joten päätyvät varmaankin osaksi jotain leivonnaista, hmm Runebergin tortut ovat esikoisen herkkua, ehkäpä niihin tai juustokakkuun. Lämmin kiitos Susanna Maalta,ja tunnelmallista Joulua myös Sinulle ja perheellesi!