Kyllä mua niin väsytti kun klo 5.15 alkoi säpinä tässä majassa, ja juu kenkutti. Ja tuumin kovasti miten saan lapset ohjelmoitua , jotta suuret turhautumis karikot vältetään kun vähän huoletti pystynkö pysymään aikuisena, hmm haasteissa. Pää tyhjä mitä keksin, eipä hätää pieni mies muistutti, että tänään puuhataan keittiössä, ja tunsin kuinka helpotus valtasi mieleni aivan Sly paketti... 

image.jpgja oman suklaalevyn teko. Olipas muuten mieleinen, onneksi esikoinen vielä nukkui, eikä tiennyt mitään puuhapajan avautumisesta. Pyöräytettiin myös kakku kakkutikkareita varten, resepti Sly-paketista tulleen kirjan ns perusohje 70g voita,70g sokeria,1 kananmuna,75g jauhoja, 1 veitsen järjellinen leivinjauhetta ( 40g tuorejuustoa, 70g tomusokeria) no me laitettiin kaakaojauhetta 2 rkl lisäksi ja sokerina kookossokeri jauhoivat Spelt, tuorejuustona appelsiinin makuinen ja päälle tippa appelsiinin eteeristäöljyä. Kuorrutettiin valkosuklaalla ja turkinpippuri muruilla, tikuiksi sai kelvata grillitikut kun muita ei löytynyt. 

image.jpgSotkuista, mutta mukavaa puuhaa. Sain ohjeita myös luonnonkosmetiikkaan varten, ja todellakin toteutan kunhan saan jostakin mehiläisvahaa. Paketissa myös resepti raakasuklaaseen ja sitähän oli tehtävä. Kaakaovoita 1 dl, 50 ml kookosöljyä,50 ml kaakaojauhetta, 1 tl hunajaa, (1 tl intiaanisokeria) ja minä laitoin lisäksi vielä 2 tl Matcha-teetä, ripaus suolaa ja 6 tippaa appelsiinin eteeristä öljyä. Suklaata siis äidille ja lapsille.

image.jpgTänään on puuhattu, käyty Hop Lopissa, siivottua, riidelty ja rakastettu, ihana lauantai mitäköhän huominen tuo tullessaan.