image.jpg

Aivan ihanan jouluinen paketti saapui meille, täynnä tuoksua ja tunnelmaa. Paatuneimmankin joulun vieroksujan sydän olisi taatusti sulanut, joulua tunnelmoimaan Slyni lähetyksen voimasta. Tähtiäniksia, neilikoita, kanelia, taateleita....

image.jpgReseptejä jouluisiin raakaleivonta herkkuihin, kaunis kortti, paketteja pojille ja minulle. Saamme päättää itse päättää avaammeko ennen joulua, ja tänään on ajatusta pikkujouluja viettää ja pojat paketit näki, joten saavat ne avata, hmm pystyisinkohän itse odottamaan aattoon?

image.jpg

Kookoshiutaleita ,sallittuja herkkuja, kaunis kaavin, agavesiirappia en muuten ole kokeillut, mutta kuulema nostaa verensokeria hitaammin kuin hunaja, joten kokeilen erittäin mielelläni. Herkulliselta tuoksuvaa teetä, ja makukin kuulostaa houkuttelevalta karpalo-kinuski.

Pähkinöitä, kookoskermaa, kookosmaitoa, mustaherukkamehua, chiansiemeniä kauniissa purkissa.image.jpg

Kaikkea oli lähes mahdoton saada samaan kuvaan. Kiitos Slyni, aivan huikeasta paketista, rauhallista ja rentouttavaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi. Kaikki tulee varmasti käytettyä ja kokeiltua, luvassa siis synnitöntä herkuttelua, ehkä jo illalla.

image.jpg