image.jpg

Koulutusrupeaman päätteeksi nappasin asemalta paketin kainaloon. Onnistuin saamaan jonkin lentsua viikon aikana, joten kotiin päästyä avasin paketin ja pikaisesti ihastelin. Kortti ja viesti siinä heti tuntui, että minulle koottu paketti ja tuli vähemmän lentsuinen olo.

Käyttöön lähti heti säärystimet nilkkoja hoitamaan ja teetä kuppiin lämmittämään lisää. Parini osaa koota kyllä niin niin ihania paketteja. Puikkomitat onkin aina jossakin osoitteessa kateissa, joten tämän laitan talteen.

Sain Zing puikot kokoa jota minulla ei ole, tykkään kovasti. Lisäksi joulukalenteri kynttilän ihana retro ja tulvahti lapsuusjoulu mieleen:) olettaisin, että metallinen juttu liittyy kynttilöihin? eli olisi sydänlangan katkaisija? Ainakin siinä se toimi hyvin, tarpeeseen tuli sormet säästyy mustumiselta.

Paketista löytyi myös silmukkamerkkejä, tulevan tarpeeseen, sillä talvi tuli ja aloittelin vasta huivia itselleni. Ja lankaa Arne ja Carlos tuttua lankaa, tykkään. Parini ehdotti sukkia miehelleni, mutta itse pohdin josko pojille tekisin sormikkaita tai pipon tai eli katsotaan, miksi lanka haluaa muuntautua. Laatikon pohjalta löytyi rakkaudella tehty kirja, kirjassa mukavia pikkulahja ohjeita, ja helpotti kun sitä selailin pikkumuistamisiin aika vielä riittää, joten jotain saan itse tehtyä rakkaille rakkaudella, ja pojille puuhakirja heitä ei ollut unohdettu:) . Iso kiitos Sny olet onnistunut jälleen täydellisesti! Ensi kuussa selviääkin, että kuka ihana ihminen näiden pakettejen takana on ollut, mukava olisi ihan kasvotusten halata ja kiittää! Leppoisaa marraskuuta sinulle ja läheisillesi!