image.jpg

Sly kierros 32 (minun osaltani vasta neljäs, mutta ) olen aivan koukussa, ehkä jo riippuvainenkin tästä leikistä( johon ilokseni koko perhe pääsee osalliseksi). Parini on ilmeisesti aavistellut minun olevan malttamaton ja odottavan pakettia enemmän kuin lapsi jouluaattona joulupukkia, joten hän on toiminut ripeästi, eikä ole pitkittänyt jännitys kärvistelyäni, kiitos siitä! Paketin koodi tuli tekstiviestillä, joten hain paketin kyytiin mukavasti töistä palatessani ( huom ennen päiväkodille kaartamista). Juuri ja juuri maltoin odottaa kotiin asti, ennen kuin ryhdyin availemaan ja tutkiskelemaan pakettia. 

Oliiveja paprika täytteellä ( nam), kuivahiivaa ( aina loppu, joten käyttöön)cocktail-tikkuja ( näitä kuluu  keittiössä ja katovat kummasti mm miekoiksi, askarteluihin ym nämä minä piilotan paremmin) pizzamaustetta ja oreganoa ( perusmausteet) servietteja ( ihania sellaisia kuosi ja värit just passelit) ja kortti ( juurikin sellainen, jonka itsekin lähettäisin itselleni)

Ja tärkein reseptejä, tänään tehtiin iltapalalle kinkkukolmioleivät ( ohjetta muokkasin jättäen porkkanan  pois korvasin kurkulla , maistui keittiövastaaville ainakin tehdessä)

image.jpg

Täyte ohjeita oli myös tonnikala, broileri ja kasvis, kokeillaan varmasti. Mukana myös ohje rengasleipä oliivitäytteellä menee myös ehdottomasti kokeiluun!

Kiitos Slylleni! Ai niin ja paketti myös kuvattu meinasi unohtua laittaa kun niin tohkeissani tuumin jaksaisinko vielä tuon rengasleivän tänään vai malttaisinko odottaa...

image.jpg