image.jpg

Voi ihastus huokaus. Noudin Sny -paketin lokerosta, maltoin kotiin asti ennen kuin avasin. Hyvä, että maltoin sillä olisin kyllä jäänyt autoon huokailemaan ihastuksesta koko illaksi, kotosalla olosuhteet on mukavammat. Kirje Snyltä❤️! Ja mielettömän kaunis Snyn tekemä kassi! ❤️ Mä keksin Sny , perhoset onko se asia josta tosi paljon tykkäät? Ne on kauniita!

Voisinpa sinulle Sny vaikka avuksi rientää Ikea kaapin kokoamisessa, ne on kuin palapelejä kun saa koottua on niin tyytyväinen olo, ja hiljaa ja hitaasti valmista tulee.

Ai niin paketti täynnä kirjeen ja upean itse tehdyn kassin lisäksi ihania juttuja. Haaste huiviin simppelin oloisin ohjein, Sny sovelluksiin. Lankaa joka aivan uusi tuttavuus, upean värisenä ja miellyttävän tuntuista, tykkään kovasti. Siitäkö huivi? hmm minkäkokoisia puikkoja Sny suosittelisit langalle jos jälleen rohkenisin huivia aloittaa? Kuulema tulossa kylmin talvi vuosiin, joten vielä ennättäisi. Trikoo kaksoisneula, hip hurraa kaksoisneulan hankin, mutta trikoolle ei ollut. Nyt on😊, kiitos! Toinen haaste kassi ja siihen sanka-aineet pikkuisiin rasioihin laitettuna, nappeja. Pikkuruiset söpöt rasiat  pääsevät käyttöön eväisiin ja myös Jaffan ruokien jääkaappisäilytystä varten.

 Sny oli messuilta  hankkinut tuliaiskangasta kassiin, kangas on mieluinen! Ja värityskirja❤️, siellä tosi ihania kuvia. Nyt on kyllä tekemistä, onneksi pikkuloma tulossa ja pääsee toteuttamaan itseään. 

Suuret kiitokset Sny! Enemmän kuin täydellinen paketti, en olisi itse yhtä hyvää osannut itselleni koota.