image.jpgJa eihän sitä meinannut edes saada kuvaan mahtumaan. Ensinnäkin lämmin kiitos ystäväni reseptit kaikki menevät kokeiluun varmasti. Resepteinä Italiainen salamileipä, Pääsiäispupupiparit, Pikeerin ohje ja vielä Sitruunabebet.  Ystäväni oli huomaavaisesti huomioinut myös pikkumiehen, ja koululaisen. Pikkumiehelle oli pääsiäisyllätyskuorien lisäksi myös paketti ja kortti. Muikeena ne vastaanotti kiittää ja kumartaa. Ihanasti oli ajateltu myös se, että hankin itse namiyllärit kuorien sisään, kun lapsilla allergioita. Paketista löytyi pestokastiketta ( pidän kovasti) keltaista elintarvikeväriä ( en ikänä ole kokeillut) sydänvuokia, nonparelleja, tomusokeria ja 2 pss rairuohon siemeniä. Kaunis kortti ja ihastuttava pupu piparimuotti. 

Pikkumiehen paketista paljastui, taiteilija välineitä ja ihan oma penaali kissankuvilla. Kissoista hän pitää kovasti, eli koululainen ei kuulema saa lainata näitä välineitä.

image.jpgAika sanattomaksi jälleen sait. Kortissa tekstinä Hipenee hanget, kevät kurkkii nurkan takaa... tämän paketin avattuaan ei kevät kurki enää vaan astui taloon ja toi täyden auringon tullessaan.