image.jpg

Voi herkullisuus, mitä paketti piti sisällään.  

Sain herkullisia reseptejä, ja kaikki sellaisia, että uskon, että koko perheelle kelpaa. Jauhoton Daim-kakku, Daim suklaa ja keksit joita paketin mukana ovat vaarassa päätyä parempiin suihin, ennen kuin saan puuttuvat ainesosat kaupasta noudettua, ja en voi vain syyttää perhettä tästä synnistä...Aprikoosi-rahkapiirakka,Pashakakku,Vihreät banaanimuffinit onneksi on 6-v juhlat tulossa  ja voi huoletta tehdä vaikka kaikkia, kun on muitakin syöjiä kuin oma perhe. Perheenpäätä hemmotellaan Pääsiäistortulla, on ainoa joka mämmiä meillä syö. Ja kyllä me muutkin ainakin maistetaan.

Ja uskokaa tai älkää Sly muisti myös tulevaa päivänsankaria, joka oli mukana tutustumassa paketin antimiin, kuten yleensäkin.

 Paketissa myös kortti, jossa raakakakkuresepti, ja vähän olen harmitellut, etten itselleni tuota ohjetta ole kopioinut ja kokeillut, kun samanlaista korttia olen muille postitellut.

Kiitos Slyni, aivan ihanan paketin laitoit, ja suuret kiitokset myös vikkelänäppisen apulaisen puolesta. ( en raaskinut pidättää jännityksessä, kun hän tapansa mukaan liikuttui kovasti kun tajusi paketin olevan hänelle) sisältö oli mieleinen:)  ja painelikin yläkertaan ratkomaan pulmia.

image.jpg