image.jpg

Osallistuin 5 viikon (#LIfw) haasteeseen, onneksi jatkoa on luvassa ja elämäntapa muutos voi jatkua. Aika kului nopeasti ja olen todella ilahtunut itseeni sillä tämäkin nautiskelija sai kokea liikunnan mielihyvä hormonin vaikutuksen. Tulokset liikkumisen saralla parani, mutta ennenkaikkea olotila. Suurin ja merkittävin, ehkä unen laatu, joka luonnollisestikin vaikuttaa aika moneen. Elämäntilannetta kun ei voi muuttaa, mutta elintapojaan voi muokata paremmiksi. Ja  lähti niitä kiloja ja senttejäkin, vaikkei se oma tavoitteeni vielä ollutkaan. Haaste piti sisällään treeni ja ravinto-ohjeita. 3 ehdotonta uutta tulokasta tuli meidän keittiöön pysyviksi. Rakkaus raakakakkuihin, smoothiehin ja keittiöpuuhasteluun jatkuu. Neulomisen suhteen on ollut hiljaista, mutta ehkäpä siihenkin jonkin kolon saa jossain vaiheessa raivattua. 6 viikko starttaa huomenna:) 

#Aamuvesi ( puolikkaan luomusitruunan puristettu mehu, ripaus hyvälaatuista suolaa ja 7dl-1 l vettä) Aamu lähtee mukavasti käyntiin.

image.jpg

#Greenmonster ( smoothiet ovat aina olleet suosikkejani, ja tämä viherpirtelö on helppo tapa saada kasviksia syötyä riittävästi niitäkin päivinä kun ei lounastaukoa ole)

image.jpg

#fiveamcoffee ( minulla enemmänkin virtaa iltamenoihin kahvi, toimii myös aamulla ja aivot kyllä toimii hyvin tämän juotua, kupillinen luomukahvia, sekaan luomuvoita, kookosöljyä, macaa, Mct-öljyä ja ripaus cayennepippuria)

image.jpg