ANNE%20SLY29%20jouluk-1..jpg Anne%20SLY29%20jouluk..jpg

Joulukuussa sain runsaan paketin, kuten kuvasta voi jokainen päätellä. Itsenäisyyspäiväksi karkkikuusen ja lippuja. Tummasuklaa, piparkakkumaustetta, tähtiäniksia, muottisetti, pieniä makeisvuokia, söpösti joulusukassa olevan ostoskassin, ikkunatarroja (kuvan ottamisen jälkeen ne katosivat jonnekin ja hiljaisuus laskeutui huussolliin, joten oletettavasti ne löytyvät koristuksesta jostakin lasten korkeudelta, leivotaan lehti, iloleipureiden reseptivihkonen, (pikaselailun tulos houkuttelevia kokeiluja edessä) joulupaketti - katsotaan mihin asti maltan odottaa ennen kuin avaan - ja kaunein joulukortti, jonka olen nähnyt. Jälleen suuri kiitos sinulle Slyni ja oikein ihanaa joulun odotusta ja vuoden vaihtumista myös sinulle!

Oikealla on parempi kuva Slyni lähettämästä kuusesta ja kuusen alla oleva liina on myös Slyltäni. Ja pakkohan niitä muotteja oli kokeilla ja Suomen liput ottaa käyttöön, perheen vaatimuksena lehdessä olleesta ohjeesta piparkakku-puolukkamuffinit ilman puolukoita. Mukavaa Itsenäisyyspäivää kaikille!


Annen%20parilta%20lahja%20.jpg

Joulupaketin kätköistä löytyi aivan ihana kalenteri tälle vuodelle ja kaiken paljastava suklaakoru! Kiitos ystäväni jälleen!

Anne%20SLY29%20extra%20.jpg 

Kuvassa linkki

Hieman aiemmin posti oli tuonut sponsoroidun SLY29 -kierroksen arvontavoiton. "Hyvää Joulua" -kirja on ollut kovassa käytössä ruokien osalta, mutta tänään assarin kanssa päädyimme pullaan. Suklaajoulupulla ja täysin uusi malli 'Indiana Jones taistelee pahiksia vastaan (taiteilija muttinen).


ANNE%20SLY29%20.jpgAnne%20SLY29%20jouluk.%20.jpg

Väkersin Slyni lähettämästä lehdessä olleista resepteistä kakkuja töihin. Vaalea kardemumma mandariini, ja tumma kokoos suklaa. Kelpasivat kyllä! Mutta oman maun mukaan kookossuklaan kuorrutetta täytyy hioa, peitti alleen kookoksen makua liikaa. Kardemumma mandariini oli ihanan kostea ja kelpaa sellaisenaan, ehdottomasti teen toistekin.
Seuraava toteutettavaa reseptiä lehdestä selaillen...suolaisille olisi kuulema tilausta.

Tähtianista käytin Karjalanpaistiin ei hullumpi! Ehjät säästän koristeluun. Karkkikuusen lasten kanssa tehtävä versio työnalla. Loistavan puuhapaketin sain ihanalta Slyltäni!

Kuvassa vasemmalla näkyvän kirjan "Hyvää Joulua" sain  sly rinkiläisten arvonnassa super hyvällä onnellani !