Eilen illalla kotiudumme Wiiwuskan  http://wiivuskan.blogspot.fi/ luota lomalta. Oli ihana viettää aikaa loistavassa seurassa ja päälle täysi hoito, pojatkin viihtyivät niin hyvin, että olisivat jääneet koko viikoksi, mutta päätin armahtaa Wiiwuskan ja perheen ja pakkasin pesueen ennen sitä autoon. Paljon tehtiin ja monta mukava rakasta muistoa rikkaampana tultiin kotiin.

Kouvolan lakritsan tehtaanmyymälästä maailman parasta lakritsaa, Kouvolakahvin papuja,  pienoisrautatie museossa ihmettelyä, Nella kaupunki-junan kyydissä Kouvolaan tutustumista. Ostoksia Veturi ostoskeskuksesta ja pieni välipala. Ja puuhakkaan päivän jälkeen herkkuja Katin laittamana, pojat jaksoivat vielä pihalla touhuta pitkään. Ja kun  uni tarttui heidän silmään turistiin aikuisten kesken nauttien taivaallista Itävaltalaista viiniä. 

Seuraavana aamuna korjaan aamupäivänä ( maistui se viini sen verran hyvältä, ettei ihan aamusta arvannut lähteä liikkeelle) Olgan farmin kautta Lahden satamaan jädelle, ja pikku ostoksia, josta suuntasimme poikien kanssa Kärkkäisen kautta kohti kotia. Autossa oli raskas ja ikävöivä tunnelma, onneksi takapenkkiläiset ryhtyivät nahistelemaan, niin kuski jaksoi kiukun voimalla kotiin ajaa. Kärkkäiselltä tarttui mukaan Olgan pullakirja edukkaasti, sattui mukavasti sillä siitä jo farmilla haaveilin.

image.jpg

Ja vaikka kuin lomalla on ei välty velvoitteelta tehdä hoidollisia toimenpiteitä. Lapseni jalkaan meni tikku ja sen poistosta aiheutuvat äänet vastasivat jalka-amputaatiota ilman puudutusta ja huumausta. Tikku tai tarkennan onnettomuuden uhrin mukaan keppi saatiin pois.  

image.jpgWiiwuska oli tehnyt Hanna-tädin kakkuja olivat lapsena suurta herkkua, maistuivat myös aikuisena ja tänään poikien kanssa tehtiin purkillinen kotiinkin, josko se houkuttelisi Wiiwuskan väkeä meillepäin kyläilemään.

image.jpg