image.jpg

Ja niin saapui kesäkuun paketti, sain sen oikein keskustan postista hakea, taisi Sly tietää, että olin menossa Citymarkettiin sillä puhelin piippasi saapumisilmoituksen samalla kun autoilin parkkihalliin. 

Herkullisia erilaisia reseptejä kokeiluun kauniisti askarreltuna mm fetajuusto hunajakuorrutuksella ja lämmin smoothie. Täytteenä olleessa Pirkka-lehdessäkin löytyi jäde ym ohjeita, joita varmastikin koetetaan. 

Paketissa herkkuja pojille ja luottotuote Kouvolan lakritsi. Esikon kanssa jo vähän eilen tehtiin laadun tarkkailua ja maistettiin, edelleen hyvää joten tuskin jää lakua koristeeksi asti. Hunajaa ( tämä menee hetkessä, joten vaikka heinäkuussa jo vanhenee niin empä usko, että heinäkuuta ennättää nähdä) karpalohyytelö ( hmm mihinkäs tätä pohditaan) muffinivuokia, jäätelökauha( loistavaa tätä meillä ei olekaan) super ihana pullo, servietteja ( näihin illalla jo suut pyyhittiin, toimivat tokikin pojat ensin pyyhki hihaan jottei servetti likaannu heti;) Kookosmaitoa ( tätä kuluu smoothieta tehdessä ja ruokaa laittaessa)Smoothie pussit( nämä on niin näppäriä eväitä sekä kentän laidalla hengaajille että pelaajille, meillä suurkulutetaan siis näitä, mistäs tiesit? 

Lämmin kiitos (jälleen ) onnistuneesti kootusta paketista SLY!