Anne%20SLY29%20marrask.%20.jpg

Se oli marraskuussa, kun  kännykkäni piippasi 'sinulle on SLY -postia' ja kävin iltalenkillä  pakettini Siwasta nappaamassa. Ja kyllä hämmästykseni oli suuri pakettia purkaessa, reseptit karpalo-suklaakakku, suorastaan syntinen suklaakakku, mausteinen tunturikakku (tätä kokeilen ekana), mausteinen kuivakakku, ja Dr. Oetkerin reseptivihko. Olisipa jo joulu, näin paljon kaikkea ihanaa. Paketissa 2 Pandan hurmaava tumma suklaalevyä (maistuu hyvältä näin pikku iltapalana), pussi kuivattuja karpaloita (yritän olla pussia avaamatta, jotta päätyisivät leipomuksiin ja pistää pussin piiloon jottei kukaan mukaan popsi niitä ennen sitä), maustepusseja: kardemumma, pomeranssi, ruokasooda, neilikka, kaneli. Suklaakaurapuuroa (aamupalaakaan ei tarvitse huomiselle pohtia), ja Kismet. kortti tekstillä: suklaa ei kysele,  se ymmärtää ( täysin samaa mieltä).

Kiitos salainen ystävä! Todella todella paljon lähetit suurta  iloa tuovan paketin. Karpalo-suklaakakku menee myös kokeiluun kunhan poikkean aikuisten kaupassa.

Kommentteja, joita sain SLY -sivuille, kun oma blogi oli vasta suunnitteilla mm.:

minttu kirjoitti :
Hienon paketin sait, Anne! Reseptit kuulostavat tosi kivoilta.
 
SLY29 emo kirjoitti :
Kiva teemapaketin resepti, mutta 'vaikeissa' resepteissä onkin hyvä olla aina apureita ! ....nähtäväksi jää nypinkö puolukat pois ;D
 
ANNEn sly kirjoitti: -> Ihanaa että olet kokeillut jo useampaa reseptiä ja niistä on ollut iloa :) Myöskin olet saanut ahkeran pikku-apurin kaveriksesi. Ensi kuuta odotellen!

ANNE.jpg

...... kaunita kakkuja myyjäisiin slyreseptillä !

Anne%20SLY29%20leipom.%20.jpgAnne%20leipomuskuva%202%20.jpgAnne%20leipomus%204%20.jpg  Anne%206%20.jpg

 Eka reseptikokeiltu, tuoksu huumaava! Mausteinen tunturikakku ( pikku apulaiset hoisi homman) :)....kävin hetken puuhaamassa muuta ja tässä lopputulos! Pikkumies ( emon huomatus 4v.) on sitä mieltä, että puolukoita ei sovi syödä, oli asialla joten....mutta kakku, oikeasti aivan loistava ohje:) ....oikealla vielä kokeiltuna karpalo-suklaakakku ja vihkosesta pikkuleivät.