Ei meinannut töiden teosta tulla mitään enää sen jälkeen kun puhelin piippasi paketti noudettavissa. Ja voi ihanuus jälleen... Pojat hyppi riemusta kun luin reseptit läpi ja joukosta paljastui suklaamuffinit, niistä siis aloitetaan. Kakkutikkareita Cake pops kirjasta jonka sain jo aiemmin teemme varmasti uudestaan myös, pojat tykkäsi niistä niin paljon. Kunhan saan aikaiseksi löytää kunnon tikut. 

Resepteistä kaikki vaativat päästä kokeiluun juustokeksit, rieskat, suolainen pannari ja perheenpään määräyksestä saaristolaisleipä. Kiitos Slyni!

Kun reseptit ja Slyn viesti oli läpi luettu, tutkailtiin muu anti. Voi runsaus, tikkarisinfoniaa poikaset kiittää, aineksia resepteihin: kaljamaltaita, syötäviä muffinivuokia, paahdettua sipulia, mausteita, suklaata. Tummansuklaan kohdalla perheenpää tuumi onko tuo minulle, kun kaksi jo oli omansa penkonut. Lupasin, että hänkin saa siitä osansa;) suklaata leipomuksiin. 

Voidaan varmaan kaikki olla täysin samaa mieltä, että olen saanut aivan huikean  ihania Sly-paketteja tälläkin kierroksella 33, kuka taidokas niiden takana onkaan... 

Ennen kuin paljastan teille muille, niin haluan hänelle välittää lämpimän ison kiitoksen, olet niin onnistuneesti osannut miettiä suurta iloa tuottavat paketit kaikkina kolmena kuukautena. Mm Cake pops kirjaa on ahkera tuleva keittiömestarini pyytänyt lukemaan ääneen. Suklaataiteilu oli kivaa kokeiltiin toistekin, ja varmasti myös tulevaisuudessa. Ja kosmetiikan valmistus oli hauskaa ja raakasuklaa. Kiitos ja kumarrus koko perheen puolesta, ihanasti olit huomioinut myös kamuni;) 

image.jpgAI niin tällaisia loistavia, ilahduttavia ja inspiroivia paketteja ja  osaa koota Taija blogista Taikataikinat