Tekstiviesti paketista saapui sopivasti sunnuntaina kun tein lähtöä kauppaan. Syksyn ensimmäinen lentsu kaatoi jo sängynpohjalle, ja en jaksanut pe käydä kaupassa, tänään paremmin voimin, kummasti viesti paketista voimaannutti. Upean taikapallon parini onnistui paketoimaan. Iso kiitos kirjeestä, siitä aloitin.  Parini kunnioitti toivettani, ettei lankavarastoani kasvattaisi, peruslankoja löytyy. Yritän sitä saada hissukseen pienemmäksi, onneksi Kalevala Cal peittoon menee muhkeasti lankaa. 

No niin pakeista löytyi super ihania juttuja! Kaunis perhosrintaneula Snyn itse tekemä, kiinnitin sen harmaaseen hupparini, jottei niin harmaa enää olekaan. Kaksi kangaspalaa pojille sopivin tekstein,  Sny pohti olenko trikoota ennen ommellut, olen kyllä ja nyt sain hyvän verukkeen tuplaneulan hankintaan ja kangaskaupassa poikkeamiseen. Sny ehdotteli pyjamia pojille tai paitulia itselle, kumpikin hyviä ajatuksia. Paketista löytyy myös nenäliinoja ( tarvitsen tällä hetkellä suurkuluttaja) sisustajan suuri ompelukirja ( meillä onkin sisustettu tänä alkavana syksynä mm maalaten seiniä ym pieniä juttuja) ihania merkkejä ( uppoaa kuva-aiheena meidän huusholliin, pojat jo pohti mihin ne voitaisiin ommella, aiheena ritarit,  vanhat autot, länkkäri ja cowboy henkisyys). Hmm pohdin mahdatko sinä Sny tykätä sarjakuvista ym?? Paketissa myös pöllö nipsu kyllä tälle keksin käyttöä. Pöllöt on ihania! Ja Angry birds kortit ( yhdessä pelaaminen on kivaa tekemistä)  Nuppineuloja, niitä tarvitsee kun ei viitsi harsia ja harvoin viitsin. 

Kyselit väri mieltymyksiä, hmm kaikki ehdottamasi ovat kauniita värejä, vihreä on värinä itselleni vieras, eli joko harmaa( viimeaikoina harmaata olen suosinut tosi paljon, johtuukohan siitä että sopeudun hiljalleen harmaantumiseen) tai tumma aniliini. Sinä päätät! Syksystäni vaikuttaa tulevan ainutlaatuinen ja kunhan jalkapallo viikonloput päättyvät, pääsen toteuttamaan itseäni Snyn innostamana. Iso kiitos täydellisesti kootusta paketista, taidat tuntea minut, niin moni asia osui nappiin ja varmistin, etten niitä ollut ilmoittautumiskaavakkeeseen rustannut. 

image.jpg