Säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.

Kiitos Wiiwuskalle haasteesta blogiin Sukkia ja suklaata Wiiwuskan.blogspot.fi
1. Paras muistosi tältä kesältä? Hmm mikä niistä, lomailu on aina niin mukavaa sataa tai paistaa:) 
2. Minne haluaisit matkustaa ja mikä on suosikki paikkasi missä olet jo käynyt? Tällä hetkellä Berliini on ihastuttanut, myös Intia ja Meksiko jäänyt mieleen, Cyproksella vietettiin mukava löhöloma oli poikien eka ulkomaanmatka ja haluaisin seuraavaksi  ehkäpä Roomaan tai patikkamatkalle Jonnekin koko perheen voimin.
3. Mitä odotat tulevalta syksyltä ja talvelta?Syksyllä upeita luonnonvärejä, talveksi lunta ja pakkasta, ihan vain tätä tavallista arkea, mukavin pienin ilon ripauksin. 
4. Mikä sinusta tulee isona vai oletko jo toiveammatissasi, mikä siinä on parasta? Olen omalla alallani, jatkokoulutukselle on aina tarvetta. Työssäni parasta hmm... pienet ja suuret tunteet. Pikkutyttönä suunnitelmani oli tulla taitoluistelijaksi, tai lentokapteeniksi.
5. Mitä kirjaa tai biisiä suosittelisit minulle, miksi?Kirja Britt-Marie kävi täällä on tällä hetkellä itselläni kesken ja suosittelen rennosti lähestytty isoja asioita ja lukiessa voi vähän naureskellakin...
6. Jos saisit mahdollisuuden järjestää "täydelliset" juhlat/päivän perheellsi/ystävillesi/tärkeille ihmiselle elämässäsi niin millainen ja missä se olisi? Täydellinen päivä tää on paha sillä  sehän on tässä ja juuri näissä puitteissa. Ehkäpä päivä kylpylä-Hop Lop yhdistelmässä, aikuisille hemmottelu hoitoa, ja hyvää ruokaa kaikille.
7. Miksi olet aikoinasi perustanut blogin ja kuinka kauan olet sitä pitänyt? Mukana olo ihanista salaisissa ystävä ringeissä motiivi blogille, blogi on vajaan vuoden ikäinen eli vauva vielä.
8. Mistä työvälineestä/apuvälineestä et luopuisi keittiössä/käsitöissä?tää on helppo kumpaankin: hyvistä raaka-aineista.
9. Minkä taidon haluaisit oppia jossa et ole parhaimmillasi tai et osaa vielä?Pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällisyyttä.
10. Mikä asia/taito/ominaisuus on vahvuutesi, kehu itseäsi oikein kunnolla! =)olen hurjan hyvä aloittamaan asioita ja  innostun helposti uusista jutuista. 
11. Mitä haluaisit vielä kertoa itsestäsi minulle? Minäkin aion mennä kuuntelemaan Raskasta Joulua konsertin levyt ovat meidän joulumusiikkia.
 Minä haastan Millan ( kotikuusenalla) Ninan( Humbuugi) 
Kysymykset haastetuille:
1. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi?
2. Miten rentoudut?
3. Miten suutut?
4. Bravuurisi keittiössä?
5. Kolme ominaispiirrettä, millä kuvailisit itseäsi?
6. Intohimosi?
7. Mitä kotityötä inhoat ja välttelet?
8. Paras lukemasi kirja?
9. Mikä saa sinut iloiseksi?
10. Miten määrittelisit sanan koti?
11. Mikä on blogisi nimen tarina?