image.jpg

Kävimme lomailemassa ja hemmoteltavana nuorimmaiseni kanssa Katin ja hänen perheensä luona. Jos haluat voit täältä kurkkia lisää. http://wiivuskan.blogspot.fi/  

Mukaan jäi monta rakasta muistoa ja suuri riemu, kun kohdalle on osunut niin tutulta tuntuva ihminen, ihana Kati, Salainen leivontaystävyys voi siis olla myös keilailua, höpisemistä ja ...

Ja kyllähän syötiinkin hyvin ja saatiin vielä evästä mukaan ja lahjoja. Kiitos vielä tätäkin kautta, välimatka lyheni lähes olemattomaksi vaikkakin se oikeasti on sen muutaman tunnin mittainen ei se tunnu siltä.


image.jpg

Ja tiedoksi Novitalle seiska veikka ei ole enää seiska veikkaa vaan se on Katin lankaa, poikettiin nimittäin lankaputiikissa ja pikkumieheksi valitsi lankaa josta hänelle piti tehdä muisto kissa, no ei kummoinen tullut, mutta valmis kuitenkin:) ja ajanee asian. 

Star wars suuri innoittaja pikku ihmiselleni ja Katin ilahdutti häntä teemaan sopivasti, myös isommalle oli kotiin tuomisia.

image.jpgimage.jpg

Viimeiset Katin mukaan laittamat letut pikku ihmiseni nautti hartaudella hillon kanssa ja naureskeli pikkaisen, jotta mitähän Katin pojat tuumi kun tulivat koulusta kotiin ja hän vei kaikki letut:)