image.jpg

Sly paketti on jo jonkin aikaa ollut perillä, ja sen aarteista useampaa tuotetta jo käytetty ja reseptejä kokeiltu. Sain aikaiseksi kokeilla wilhelmina keksit ja mutakakun, gluteiinittomia joten vatsa ei turpoa siitä syystä vaan liika syömisestä... Paketin kätköistä löytyi myös valmissuklaa kastike jäätelön kaveriksi, pähkinöitä salaatin joukkoon, suklaata sekä sisu purkkaa. Vielä on monta juttua kokeilematta, onneksi on kuukautta jäljellä...

image.jpg

Viikkoon on mahtunut töiden lisäksi paljon mukavia kohtaamisia ja kaunista Suomea. Lämmin kiitos Repulle, Susannalle maalta ja Helvetinpöllölle Sny tapaamisesta ja Susannalle maalta iso kiitos inspiraatio lähteestä eli lehdestä, kunhan ikuisuusprojekti valmistuu niin idea seuraavaankin löytyi.

image.jpgimage.jpg

 Vallisaaresta Mäntsälän kautta Lappeenrantaan ja sieltä mustan kullan maan eli Kouvolan kautta kotiin. Wiiwuskalle lämmin kiitos tapaamisesta, ja yhdessä vietetystä ajasta, jaksaa taas paremmin. Vielä 2 pv töitä ja ansaittu odotettu koko perheen yhteinen loma alkaa, sitten saakin jo ryhtyä valmistautumaan koulun alkamiseen ja arjen rutiineihin. 

image.jpg