Joulukuun paketti saapui ja sieltä ensimmäisenä kokeiluun päätyi Chian siemen vanukas, marjojen kanssa mukava aloitus aamulle. Kookosmaitoa1 tlk, 2 rkl chiansiemeniä, raastettua sitruunan kuorta ja sitruunamehua, sokeria en laittanut en kaivannut.

image.jpg

Aamupalan aikana olikin hyvä valmistaa juustokakku suolaisena. Tämä resepti ilahdutti isosti sillä en ole ikänä kokeillut tehdä suolaista juustokakkua. Ja tulinkin heti ahneeksi, eli rakas Sly jos sinulla on useampiakin suolaisen juustokakun reseptejä niin otan niitä vastaan mieluusti. Tämä kakku on tehty härästä sillä poroa ei meitin kaupassa ollut. 

image.jpg

Pohja 200g realia, 75 g voita

Täyte 2 liivatetta, 100g kylmäsavu poroa, 1 tl sitruunapippuria, 1 tl sokeria ( hups tätä en laittanut), 100g kurkkua, 1 omena, 200g yrttituorejuustoa, 200g ruohosipulituorejuustoa, 2 dl vispikermaa, 2 rkl sitruunamehua.

Aamulla oli vielä 1 pala myös minulle maistettavaksi ja tykkäsin:)

image.jpg

Ja marraskuun paketissa sain kaavat pikkuisiin piparimökkeihin, ja leivonta lehdessä ohje taikinaan. Näillä pikkumökeillä pojat kiittää opejaan ja muutamille kavereille halusivat tehdä.

image.jpgimage.jpg