image.jpg

Pystynköhän mitään järkevää  edes kirjoittamaan, sen verran upea paketti löytyi pakettiautomaatista. Hain paketin ja jätin auton ja paketin miehelle ja menin itse jatkamaan vielä töitä. Kun kotiin palasin oli avustajani ystävällisesti ja avannut teipit paketin ympäriltä ja malttamattomana odotti, jotta tulen kotiin ja pääsemme avamaan joka kerta niin odotettua pakettia. Tällä kertaa kyllä apulainen oli hetken hiljaa ja vedet herahti silmiin äidille ja pienelle pojalle, liikutuksesta, ihan mieletöntä 7-v 9 yön päästä täyttävää oli muistettu juhliin sopivalla teemalla resepteissä Batman muffinit, koristeita lepakkotikkuja, vaahtonameja ja vielä pakettikin:) Kortin teksti  sai meidät niin nauramaan:) Iso iso kiitos ja näistä! Muffinit tehdään sankarin kanssa juhliin varmasti. Lahjapaketti polttelli niin paljon, etten ollut julma ja paketin sai avata etukäteen.

image.jpgimage.jpgimage.jpg

Penaali pakattiin eskarireppuun ja kirjan kimppuun käytiin heti, todettiin hmm luen tämän tarinan ensin ja liimaan tarrat vasta sitten, iloa siis vielä pitkään. Koiria meillä ei voi olla, mutta niitä ihastellaan ja aina kun voidaan silitellään, nappi valinta kortiksi .

Lisäksi reseptejä jotka menevät kokeiluun Chia-kakku kiinostaa kovasti sitä taidan saada jo viikonloppuna, siemenleipä on ikisuosikki lemppari, mutta Slyn laittamaa reseptiä en ole kokeillut, menee siis kokeiluun samoin keksit, kiitos löytyy todellakin kokeiltavaa.

Paketista löytyy lisäksi kaikkea muutakin ( onkohan niin, että Sly on huhtikuussa matkoilla ja sainkin jo nyt loppuvuoden paketit?) Kahvia, suosikki tee-merkkiäni, mutta maulla jota en ole maistanut, auringonkukan siemeniä, psylliumia, välipala-herkku, tiskiliina, kookossokeria  ja aah niin mun ehdoton lemppari käsinkirjoitettu viesti kauniilla paperilla:) 

image.jpg

Mieletön paketti, kuten Sly-paketit aina. Joka kierroksella miettii, että wau tämän parempaa ei voi olla ja silti jää joka kerta sanattomaksi kun Sly osaa  yllättää. Jotta pysyn linjassa niin Ihana Ihana paketti, kiitos isosti Ihana Sly!