image.jpg

Sain tosi houkuttelevilta kuulostavia raakaleivonta- reseptejä jouluun Slyltäni, ja kokeiltava oli jo erä yksi, ja juhlia Detox-kuurin päättymistä. Aion arkisin edelleen välttää mm vehnäjauhoja ja sokeria, jos se helposti onnistuu. Koska sokerista ns sallittu nautinto tein glögisiirappia parini ohjeella, nam, todellakaan makiaa ja nousi " päähän" ilman punaviiniä tai muita terästeitä. Kaveriksi jouluinen piparkakku raakakakku, puolitin ohjeen, sillä saan  varmasti syödä itse kaikken, muu perhe enempi perinteisten pipareiden ystäviä. Minua ei haittaa sillä maistui, laitoinkin osan pakkaseen, jotten kaikkea syö kerrallaan. 

Pieniä muutoksia ohjeeseen tein käytin pohjaan Slyni laittamia taateleita luumujen sijaan ja kookosöljyä pikkaisen vähemmän kuin ohjeessa neuvottiin.Vuokana toimi piparimuotit.

image.jpg

Pojat saivat todella mieleiset paketin sisällykset, ja jäimpä pohtimaan, että viimeksi perjantaina töissä kerroin poikien lahjatoiveita, näitä kahta Monsteria ei vielä ollut, kiitos ei riitä, mutta jos yritän välittää paljon välittäviä ajatuksia ja hyvää mieltä täältä meiltä edes aavistuksen jos onnistun sinulle Slyni ja muillekin rinkiläisille, niin tunnette sen kikatuttavana kutinana ja hyvänä mielenä, joten kääripää kädet ympärillenne ja halatkaa itseänne puolestani ja sinä Slyni rutistele myös apulaistasi poikien puolesta.

image.jpg