Sain Sly-pariltani reseptin munakaskääryle sieni-kasvistäytteellä. Noh siitä tuli munakas kasvisvuoka;) pohjaan 6 munaa, 6 dl maitoa, 1 dl jauhoja, 1 tl suolaa uuniin 200 astetta ja 20 min. Täyte voita paistamiseen sipulia, sieni, jauhoja, kermaa, porkkanaa, kesäkurpitsaa, suolaa, valkopippuria, kirveliä ja juustoraastetta. Omani meni mönkään koska pohja ei jotenkin suostunut toimimaan joten tein suosiolla vuoan. Maistui:) ( 5 dl kermaa ja kantarelleja ei voi olla maistumatta) ulkonäkö ei hurmaa, herkät silmät kiinni.

image.jpgPokemoneja on viikonloppu jahdattu koko perheen voimin, askeleita on kertynyt reilusti joten lasten pyynnöstä sämpylöitä ja Hanna -tädin kakkuja, ja hei elokuun Sly-paketin suolaa ja perunajauhoja soodaa ja leivinjauhetta käytetty näihin. No viikonloppuna on hyvä tehdä valmisteluita alkavaan ruuhkaviikkoon eli näitä aluksi.

image.jpgSain parilta ohjeen myös gluteiinittoman kääretorttuun, oli tehtävä poke-jahdissa palauttamaan. Väliin laitoin appelsiinimarmeladia, kermaa  2 tl vaniljakastikejauhetta, Kouvolan lakritsan lakritsa jauhetta ja päälle lakupaloja , kermaa ja lakritsa pulveria. Palautti mukavasti.

image.jpg